ancient csi (with a box of candy)


Igår kväll klev vi in i Sherlock Holmes värld för en stund. Londons gator var ännu inte rörda av asfalt och bildäck, Tower bridge var bara halvfärdig och på Baker Street bodde fortfarande den observanta detektiven och den motvilligt engagerade doktor Watson tillsammans med den stackars experimentutsatta hunden. Det var som ett slags gammeldags CSI med Robert Downey Jr. och Jude Law i ett riktigt trevlig samspel på brottsplatser i det novembergrå Londondiset. Hade den inte varit så underhållande, smart och snabb och mellan varven skulle det varit svårt att hålla sig vaken där ända till halv 12.. Men nu är jag till och med inspirerad att sätta sig ner och utforska hur sir Arthur Conan Doyle använde sig av orden och gav liv åt sina historier mellan två pärmar.

Tilltugget för dagen var lakrits, laktrits och jordgubb. Den söta, härligt mintgröna burken från Hemköp gjorde verkligen sitt till för att höja trivselfaktorn i det magiska biomörkret. Håll med om att den är riktigt gullig, på ett långt ifrån sötsliskigt sätt!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh jag är så sugen på att se den, har bara hört gott men så ska man ju finna den där tiden också. Kanske nästa helg. Vilken utomordentligt fin burk också! Jag är helt poditiv till en istället för påsar. Superbiovänlig!



Hoppas helgen är fin.



Kram Emelie

2010-01-16 @ 18:40:58
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Veronica

Men sicken mysig "skål". Hörrudu: nu får vi ta å boka in en "date" snart. Det har gått alldeles för lång tid sedan sist...

2010-01-18 @ 20:16:52
URL: http://mizzv.blogg.se/

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, men jag vill gärna veta vem du är)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0