cha cha cha

Sockret har jag visst glömt, och mängden mjölk får jag nog jobba på lite, men det smakar rätt bra ändå. Inte som te, inte som varm mjölk. Kryddmjölk kanske. Det verkar visst vara en fluga nu, kommit upp på svarta tavlan hos varje café med självaktning. Visserligen upptäckte jag det själv på en sådan tavla, (det hade till och med letat sig till Mariestad i augusti) men det är verkligen inte därför jag fortsatt dricka det, på grund av flugan alltså. Fast det är ganska intressant det här med att alla konsumerar samma saker samtidigt, men det är väl förstås säkert ett fenomen som har ett fint namn på ekonomispråk. Just det funderar jag dock inte så mycket på medan jag dricker mitt chai. Jag tänker mer att det passar ganska bra till tonerna av Melissa Horn och LW och också till mitt röda kakel och Maryland cookies..


Kommentarer
Postat av: Veronica

En riktigt finsmakare är vad du är!

2008-10-14 @ 12:21:52
URL: http://mizzv.blogg.se/
Postat av: Lilla J

Oho... det såg verkligen smarrigt ut!

2008-10-14 @ 18:55:14
URL: http://sannalyckan.blogspot.com/
Postat av: Lilla Fröken

Det är lite roligt att det går trender även inom drycker. Jag upptäckte också chai latte genom en svart tavla på ett café! Och låten med LW och Melissa är så vacker. Trevlig tisdag kväll!

2008-10-14 @ 19:39:33
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Petra Bloggar

HOLA!



nä fy jag förstår inte denna fluga, jag gick in på espresso house och beställde en stor chai (efter allt ros jag hört) men jag höll på att spy på plats? ska det smaka som smör blandat med kanel (eller behöver jag prova igen??) haha!



2008-10-15 @ 19:44:09
URL: http://www.petrabloggar.com

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, men jag vill gärna veta vem du är)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0