jag och min diplomat

I fredags var jag och besiktigade bilen, bilen som jag helst vill byta ut mot någon annan innan den kostar mig allt för mycket mer pengar. Jag mådde tjyvigt i halsen och fick visserligen inte körförbud, men måste komma tillbaka om en månad med nya bromsrör. Så jag tänkte att jag behövde pigga upp mig lite och klev in på Solareturen, där jag aldrig tidigare satt min fot. Gick omkring lite på måfå, egentligen för trött för att orka titta ordentligt efter några fynd. Så helt plötsligt var den där. Underbart pastelligt blå, grå och benvit i en söt liten väska med  dragkedjor och ett rejält spänne, fungerande färgband, originalbruksanvisning och gulliga rengöringsborstar. För femtio kronor! Jag blev alldeles betagen. Gubben som hjälpte mig hade inte en aning. Det enda jag inte förstår är vart ettan och nollan är någonstans för det ser inte ut som att de någonsin funnits, men det gör ändå ingenting. Den ska få en hedersplats någonstans och stå där så kan man skriva små fina saker ibland när man känner för det. Bästa shoppingen på länge!


Kommentarer
Postat av: saralill

Fantastisk. Word.

2010-10-11 @ 12:17:28
URL: http://storiesofsaralill.blogspot.com/
Postat av: Mia

Jag var inte riktigt med på din fråga: menar du vad jag ska bli när jag blir stor?

Jag pluggar alltså fortfarande. Nu gör jag min magister i förlagskunskap men jag har redan en fil.kand i fransk litteratur och konstvetenskap. Samt journalistbehörighet.

Same as always! :)

2010-10-11 @ 16:07:29
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Leena

Jag hade en RÖD!

2010-10-11 @ 20:33:37
Postat av: Veronica

Så underbar!

2010-10-12 @ 09:32:50
URL: http://mizzv.blogg.se/
Postat av: Lisa H

Vilken fin! Och bara femtio spänn - det kallar jag fynd! :)

2010-10-14 @ 16:18:28
URL: http://ihyllan.blogspot.com
Postat av: Emelie

Underbart! Jag älskar idén :) Jag har länge velat ha en gammal skrivmaskin själv. Det är så otroligt romantiskt :) Din är jättefin, och vilket fynd!

2010-10-19 @ 19:04:04
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, men jag vill gärna veta vem du är)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0