spring awakening
Tredje helgen firande. Nu i dubbel upplaga med både bildlig och bokstavlig nystart i form av vårtema i ett soligt Uddevalla. Nog för att det är roligt med god mat och att bjuda på detsamma, men jag avundas verkligen inte de som jobbar som kockar och måste prestera perfektion i alla lägen och dessutom i tid. Inte varje dag man lagar mat åt närmare tio personer men vi lyckades till slut åstadkomma en riktigt vårinspirerad meny och därefter sportades det i vardagsrummet på riktig träningsvärksnivå. Oj vad skoj.
Spenatsoppa med prästost och rostade hasselnötter
Örtmarinerad fläskytterfilé med gröngula grönsaker och fikonmarmelad
Mangosorbet med passionsfrukt och chilichoklad
This is for Fer: This weekend we had a double-thirty party with a spring theme. We made a three course dinner and played tennis, bowling and golf in the living room with Nintendo Wii. Lots and lots of fun!
Spenatsoppan i glasen såg riktigt mumsig ut. Jag blev själv inspirerad till att servera soppa på det sättet!
Gud vad gott det såg ut! Kul med lite annorlunda meny :)
Gud vilka kokboksbilder, såg enormt gott ut! Fint också och det är ju halva grejen oftast :)
Det blev ju fina bilder på maten!