utan tvivel

Det finns två sidor av Lasse.
En sommar-version som är utomhuskonsert och ljusa kvällar, Hovet på scenen i Mariestad med Vänerns glittrande vatten som bakgrund och Lasse på bästa humör. Solglasögon, öl på uteservering och ackord i dur på gitarren..
Den andra sidan är den som kommer om hösten när molnen är gråa, caféernas soffor fulla och tankarna lite djupare. När konserterna är inomhus i dunkla lokaler (läs rum) och det känns rätt med rödvin, raggsockor och värmeljus..
Kanske är det de olika sidorna han kan visa upp som gör honom så bra. Man känner ibland att man fått nog, att man tröttnat och hört låtarna och texterna till leda och att man behöver en time out från Hjärter Dam och brustna hjärtan, från sol i ögonen och glögg på balkongen..men man hittar alltid tillbaka. Det går allitd ett tag utan Lasse i stereon utan att man saknar det men så hör man tillslut en låt på radion eller får för sig att sätta på en skiva och det är både hemtamt och nyförälskelse på samma gång.

Nu finns nya låten Strimmor med på tracks. Dags att damma av skivorna lite och börja förbereda sig för sommar-Lasse. För vilken gång i ordningen vet jag inte längre.. Tack för att du väljer att komma tillbaka och ge lite härlig sommarkänsla till Karlsholme!


Kommentarer

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, men jag vill gärna veta vem du är)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0