tropisk helg i värmlandsskogarna

Perfekt avslut på bröllopshelgen. Sitta på balkongen (a.k.a miniterassen) och läsa klockan elva på kvällen Ta igen sig lite efter grill på Norrstrand (för äta måste man ju) och efter resan tillbaka från Norra Råda. Den slappa förmiddagen vid härbret på Björns värdshus var välbehövlig efter de få timmars sömn som följde på bröllopsfesten. Golvet på Kärnåsens hembygdsgård fick tillslut också lite vila efter att ha trampats av dansanta fötter i vilda svängar under dygnets mörkaste timmar. Luften stod stilla där bland fäbodar, gärdsgårdar och träden som tecknade sig så fint mot den värmländska himlen. Hoppas även att tiden stod stilla en stund där under dagen för de nyblivna herr och fru Nilsson (ja, brudparet alltså, Pippis apa är nog fortfarande singel så vitt jag vet). En korv, en middag och ett antal tal och skålar tidigare kom de så fina ut från kyrkan med rösterna i stadigt behåll.

Det är en trevlig känsla, det där att att ha en road trip och en speciell helg framför sig, att vara på väg mot ett specifikt mål tillsammans med gott sällskap och en välsmakande sallad från MaChé i kylboxen. Känslan den finns fortfarande kvar   (såna kan man faktiskt spara i en liten plåtburk, prova det någon gång!) och därtill har ett antal fina minnen lagts och ett och annat foto tagits, nu när helgen är lämnad bakom axeln. Börjar visst bli för mörkt (men absolut inte för kallt!) för att läsa på balkongen nu..

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja, det blev en fin liten minisemester denna helg. Så trevligt att disskutera fototeknik med dig! Lite varning för insnöing men vad härligt att ha fått ett intresse! Känner skarpt att jag vill utveckla detta. Dock är det så mycket lättare att motivera sig med någon annan. Vi får träffas snart och öva.

Ha det gott på stranden!

2008-07-28 @ 16:07:49

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, men jag vill gärna veta vem du är)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0