oops i did it again

Vi kan väl säga att det var för mrs Sö's skull. Hon ville ha någon att se filmen tillsammans med och visst ska man vara behjälplig för en vän i nöd!

Egentligen var det spontanbokning två timmar innan den började och det efter ett övertygande tal av mig om att det inte alls är konstigt att gå och se en film två gånger på bio, om den är sevärd. Man lägger ju knappa 100 kronor på en lunch utan att blinka så varför tveka inför samma kostnad för en återupplevelse i den magiska salongen? Inte gjorde det mig någon skada att återvända till New Yorks gator för några timmar, tvärtom var det ett riktigt trevligt avslut på jobbveckan.. men säg det inte till någon som inte fattar det här med att film gör sig allra bäst på bio... vaa såg du den en gång till? meen du har ju redan sett den en gång! Äh vaddå.. spelar roll (inte lyssnar man på en skiva bara en gång).

Man ska göra vad man känner för. Så är det.

De där två timmarna emellan bokningen och själva besöket då? Ja de innehöll bland annat egenkomponerade regnkläder i form av diverse plastförkläden och sopsäckar, en vinglig tur på cykeln från CSK till staden samt en mycket trevlig fikastund med miss V (nybakade kola-cookies är ett rackarns bra säljknep, keep it up T!).


Kommentarer
Postat av: Veronica

Å tack för kommentaren "man ska göra vad man känner för"

2008-08-23 @ 04:38:27
URL: http://mizzv.blogg.se/
Postat av: Veronica

Behöver den kommentaren mer än på länge just nu...(finns alldeles för mycket tröttsamma människor som orkar med att lägga sig i allt)

Tack igen för fikastunden!

2008-08-23 @ 04:40:33
Postat av: Anonym

Tack för sällskapet:) Det var en trevlig tripp till new york, och filmen var ju jättebra, så himla mysig.

2008-08-23 @ 09:37:55
Postat av: Batgirl

Veronica: ja men visst är det så, man borde tänka så oftare, eller snarare hela tiden! Ses snart :-)2008-08-23 @ 17:27:40

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, men jag vill gärna veta vem du är)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0