that's the way.. aha aha.. i like it, aha aha..

Det har varit en helg fylld av människor och möten och trevligheter. Av systerbesök, sushi och mousserande. Tävling i vem som kan prata mest under tevekvällen. Marsipanchoklad, brieost och portvin. En lördagförmiddag som skulle blivit super om inte lite yrsel kommit i vägen. Mästerkockduon i köket svingade ihop en lunch när det slutat snurra. Beatles, Ted Gärdestad och Tobias Fröberg i högtalarna. Fast inte alla på en gång förstås. 

Trevligt till och med att få skjutsa dem vidare till kvällsfestligheter innan jag själv fick middag serverad av andra mästerkockar. Belöning för husvakteri och snöskottning med ädelpasta och ugnskyckling innan lyxig pavlova. Presenter från fjärran östern. Syster Hyster och P hemma snart efter mig och prattävlingen fortsatte både före och efter nattsömnen. Nespressosmaker avsmakade i omgångar tillsammans med mer marsipanchoklad. Skicka iväg dem hemåt på söndageftermiddagen och önska att de inte hade så långt att åka. Att det skulle gå att göra sånt här lite oftare.

Sen vidare i solskenet till ett möte med underbara tidigare arbetskamrater som nu är goda vänner. Sötaste lilla fröken Söderman som får alla att le. Fika i överflöd. Timmar som fort blir många på rad innan hemfärd i mörkret. Planering med en annan vän för en endorfinrik vecka. Fördela den korta del av veckan som är fritid, innan det blir helg igen. Till sist lite egen tid. Söndagkväll i soffan. Mannagrynsgröt och grönt te. Zeitgeist och potatisstjärnor. Med Isa och Merlin och dr Quinn som bästa tillräckliga sällskap.


Kommentarer
Postat av: Nela

That's the way I like it too, aha aha.. Kan säga att planen har styrts in på att försöka så att det blir mycket närmare. Har lagt ut lite krokar och hört skvaller om att mediajätten kanske kommer att öppna i soliga staden. Vi får se vad som händer. Trevligt är det ändå att komma på besök i staden tills vidare.

2010-02-17 @ 17:33:45

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, men jag vill gärna veta vem du är)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0