contrast of white on white

Ja, jag skulle egentligen rensa lite bland den stora mängd bilder jag lyckats samla på mig sen Olympus gjorde mig sällskap en kall majdag i fjol. Men det blev visst lite påfyllning av kontrast istället, lite extra svart och vitt här och där och så blir känslan en helt annan. Att färg, eller avsaknaden av sådan kan göra så stor skillnad. Counting Crows gamla låt Round Here dök upp i huvudet under tiden så den får vara med på ett hörn. Lite intensiv färg häremellan blev det också,  för om allt vore svartvitt skulle ju kontrasteffekten gå förlorad.





Kommentarer
Postat av: Lilla Fröken

Du har så rätt i dina ord. Jag kände att det var storslaget. Men om några ord när man blickar tillbaks kanske man till och med känner att det var ännu större än hur det känns nu. Hmm..

Förstår lite vad du menar med det där med "Kennedykänsla", med andra ord.



Vilka snygga bilder du har tagit! Och höganäskannan var otroligt fin. Trevlig kväll!



2009-01-23 @ 22:25:03
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilka underbara bilder! Har du tagit dom? Ah vad jag önskar att jag oxa kunde vara lite kreativ!



Kram Lisa

2009-01-23 @ 22:27:55
URL: http://parislisa.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nice, härliga bilder att titta på och njuta av.

Ha en skön helg

Camilla

2009-01-23 @ 23:03:12
URL: http://www.camillasfoto.blogspot.com
Postat av: Zizzie

Ja jag tror det är jättebra att man får prova på att jobba ett tag innan man läser vidare. Kul att du får prova på nåt nytt såhär efter fem år då :)



Jag jobbar som personlig assistent åt en multihandikappad pojke men just nu är jag sjukskriven eftersom jag inte trivs så bra. Svårt att jobba hemma hos folk... Förut har jag jobbat på ett boende för svårt handikappade barn och där trivdes jag jättebra så drömmen är väl att hitta nåt liknande igen eller hitta nåt nytt som funkar bra :)

2009-01-24 @ 11:23:57
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vilken fotograf du är!!!

Ha en bra lördag!

Åsa

2009-01-24 @ 14:12:14
Postat av: Mia

Du är verkligen duktig. Gillar den översta bilden jättemycket!



Precis hemkommen, ingen snö men en dunderhuvudvärk. Ska bädda ner mig och försöka bota spänningar - inte fastna här nu..:)



Hoppas din kväll blir bättre!

Kram Mia

2009-01-24 @ 18:40:16
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Emma

Underbara bilder Camilla!

2009-01-24 @ 20:48:04
URL: http://blogg.aftonbladet.se/27208/
Postat av: Kristina

Hej! Jag har varit inne här ett par gånger också och kikat. Läste ditt förra inlägg om alla nya läkemedel. Vi gick precis igenom dem så de kände jag igen! :-) Åh, du låter så inspirerande, det känns bra. Nu har man ju lite blandade känslor inför sista terminen. Som det känns nu verkar det galet att de ska släppa ut lilla mig som sjuksköterska men det verkar på andra som att mycket faller på plats sista terminen så jag hoppas på det. Får se var jag kommer att jobba. Jag har ansökt två på nätet i Lund. Allmänt sommarjobb där man fick önska tre divisioner och sen på barn- och ungdomskliniken. Ska ha lite is i magen och se om det dyker upp någon tillsvidaretjänst lite senare. Var har du jobbat under de fem åren? Hur kändes det att vara nyfärdig, får man ordentlig inkörning? Klart, det skiljer väl sig, antar jag men det borde väl vara bra på de flesta ställen.

Ha en fortsatt fin helg!

2009-01-24 @ 22:17:51
URL: http://sjuksyrrestina.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja, du e helt otrolig med kameran i hand! Ska göra som dig, koncentrera mig på bildkomposition istället för teknik. Det är ju faktiskt där allt börjar.

2009-01-25 @ 16:22:28
Postat av: Batgirl

Tack så jättemycket allihop! Det är roligt att vara kreativ och det blir ännu roligare när man kan dela med sig och få feedback också!

2009-01-25 @ 19:53:35
URL: http://batgirl.blogg.se/
Postat av: Mademoiselle Moyenne

Vilka underbara bilder, så enkla men ändå speciella, var och en på grund av någon liten detalj, skärpan, färgsättningen eller kontrasterna. Jag är imponerad. Och så är det ju vitt, svrt och rött, men på helt RÄTT sätt ;)

2009-01-26 @ 00:00:59
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Johanna

Känns som man stämmer in i kören ganska så bra med mitt: "Underbara bilder!"



;)

2009-01-31 @ 16:32:34
URL: http://lijoan.blogspot.com

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, men jag vill gärna veta vem du är)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0