let me entertain you

I lördags bjöd MAVA in till stort kalas på BMB. Hela medicinkliniken var på plats och avnjöt god mat och dryck. Ja, förrätten var visserligen en liten hög med räkor och en tredjedels jordgubbe och efterrätten..ja den bestod av så mycket som en PLOPP! Big flopp!
Men, men vi får vara nöjda att de inte la ut det hotande varslet på vinet!
Därt566730-7ill bjöds diverse satiriska framträdanden där den pågående strejken givetvis var i centrum. Jag menar, vilken sjuksköterska kräver inte att få åka till jobbet i limousine och äta entrecout  och dricka champagne varje dag? Och vår kampsång är nu givetvis nyversionen av "Hur svårt kan det va?" ("...se oss, hör oss, gör nåt, vi jobbar så bra..."). Så klockrena!
Det som dock förbryllar mig är hur självaste överchefen (tillika skyddsbeordrande maktmissbrukare...ja så det, hårda ord i hårda tider!) vågade sig dit utan poliseskort..och stod upp och applåderade och skrattade gjorde hon också..mycket märkligt!

En cosmo och flera timmar senare i schlagerbaren var vi riktigt nöjda med kvällen. Nästa år tar vi över, som vi alltid gör efter MAVA, då ska ni få se på riktig entertainment!

Kommentarer

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, men jag vill gärna veta vem du är)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0